Miért jó a Cross Body testkezelési képzés?

1.) Rengeteg üzlet, kozmetikai szalon nyílik, ugyanakkor a vendégszám változatlan, sőt sokszor inkább csökken. Másrészről az embereknek kevés az idejük, állandóan rohannak, és rengeteg szolgáltatás közül választhatnak. Ezért inkább olyan helyre mennek, ahol egyszerre kapnak teljes kezelést, és ahol megkapják az egyéni odafigyelést. Nem fér bele az idejükbe, hogy kozmetikába és edzésre is elmenjenek, így valamelyik ki szokott maradni, pedig csak az egyik használata sosem lehet olyan hatékony, mint a kettő közös eredménye.

A Cross Body Method Beauty Treatment szolgáltatással ez a gond megoldódik, hiszen csak egyetlen helyre kell menniük a vendégeknek, ahol teljes szolgáltatási programot kapnak, és ahol csak rájuk figyel egy szakember. Ez egy olyan termékelőnyt jelent a kozmetikák számára, amellyel egy teljesen új vendégkör felé is tudnak nyitni, mindemellett szélesítik a meglévő vendégek számára is a portfóliójukat egy egyedi lehetőséggel.

2.) Az egyik legfontosabb kezelési irány a kozmetikában a testkezelés. Folyamatos az igény a különböző fogyasztási, a helyi alakformálási, vagy cellulit kezelésekre. Számtalan új csodaszer ismert a piacon, de mindez nem változtat a tényen: eredmény a zsírlerakódások csökkentésével érhető el. A Cross Body Method Beauty Treatment a zsír csökkentésére épül, amelyet az egyéni edzésprogram és testkezelési technika biztosít.

ú

3.) A vendég egyéni kezelési programot kap. A kozmetikus az első kezelés alkalmával az előre összeállított Cross Body anyagok alapján elvégzi a páciens felmérését, annak egészségügyi állapotára, szokásaira, bőrére vonatkozóan. Ezek alapján kezdi meg a kezelést, amelynek hatását folyamatosan dokumentálja.

c

4.) A Cross Body Method Beauty Treatment olyan, a hagyományos kozmetikától eltérő programot dolgozott ki, amely ugyanakkor szorosan kapcsolódik a kozmetikai tevékenységekhez. Ezáltal egy teljesen új típusú tevékenységet honosítottunk meg, amely könnyen divattá tehető, és az újdonság erejével hat.

c


5.)
A piacon található professzionális készítmények legnagyobb része import, de sajnos az import árak folyamatosan nőnek, így a készítmények ára is nő.

Ezt a többlet költséget szinte lehetetlen áthárítani a vendégekre, de így tovább csökken a kozmetika haszna.

 

A Cross Body Method Beauty Treatment magyar professzionális készítményekkel dolgozik, amelynek hatékonysága kiváló, ára, költsége pedig hosszú távon is tervezhető.

c

6.) Rengeteg elektrokozmetikaikészülék létezik , sajnos soknak nem megfelelő a minőségen, nincsen mögötte megfelelő szervizhálózat vagy nem hozza a kívánt eredményt, így lesz a legolcsóbb készülék végül a legdrágább. A Cross Body Method Beauty Treatment saját fejlesztésű, professzionális Makrai készülékkel dolgozik, amelyre minimum 12 hónap garanciát vállal a forgalmazó, illetve szervizelést. Az ár-érték arány ezeknél a készülékeknél sokkal jobb, hiszen hosszú távon számíthatunk a készülékre.

c

7.) A szaktudás, a gépek és készítmények mellé marketing támogatást is ad a Cross Body Method Beauty Treatment. A képzés elvégzésekor megkapják a hallgatók a saját marketing anyagaikat, és emellé internetes támogatást is kapnak. Eladási érvekkel és marketing tanácsokkal segítjük hallgatóinkat, amely tanácsadás nemcsak a képzés alatt él, hanem bármikor fordulhatnak hozzánk végzett hallgatóink.

c

8.) A Cross Body Method Beauty Treatment képzés egy megfizethető és teljes szolgáltatást biztosító beruházás, amelynek befektetési oldala reális időn belül megtérül, és nyereséget termel és új közönséget vonz be.

9.)  Sikeres vizsga után hivatalos, felnőttképzési nyilvántartási számmal ellátott tanúsítványt állítunk ki a résztvevőknek.

c

10.) A képzést többféle szakterületről érkező oktatók vezetik, így széles ismeretekkel gazdagondnak a hallgatók: kozmetikus, elektrokozmetikai szakember, sport szakember és marketing szakember segíti a tudás elmélyítését.

c

11.) A képzésre saját tankönyv készült, amely mellé a kezelést és a gyakorlatokat bemutató DVD-t is adunk.

c

12.) A képzést elegáns környezetben, budai képzési központunkban végezzük, ahol az elméleti és gyakorlati oktatásra is külön terem áll rendelkezésre.