Kozmetikus képzéseink

A Cross Body Method képzéseknél két területet egyesítünk: kozmetikai testkezelés és mozgás.  A vendégek egy teljes csomagot és tanácsadást kapnak, mindent egy
kozmetikus a képzés elvégzése után olyan ismeretekkel és módszerekkel gazdagodik, amelynek köszönhetően egymaga tudja felügyelni a teljes programot. A vendégnek így egy helyen kapja meg a kétféle testkezelési módszert, így nagyobb az esély, hogy valóban végig is csinálja a programot. Szaktanácsadást kap minden esetben, nem hallomásból ismert módszerekkel kell kísérleteznie, hanem a kozmetikusa által összeállított és vezetett programot kell végigcsinálnia, így a harc is sikeresebb a zsírpárnák ellen.

A képzés nem csupán az elméleti és gyakorlati oktatásból áll, hanem mindemellett egyedülálló eszközparkot és marketing eszközöket is biztosítunk a résztvevőink számára.

A Cross Body Method – Beauty Treatment „kidönti” a hagyományos kozmetikák falait és új színt hoz a tornatermekbe. Egységes, megalapozott rendszere biztos sikert jelent. Kis helyigényekedvező árú eszközparkja nem igényel jelentős befektetést, megtérülési mutatói viszont kiválóak.

Elsősorban kozmetikusoknakmasszőröknek javasoljuk, akik nem riadnak vissza néhány lábemeléstől, és a módszert alkalmazva valóban hatékonyan kívánják munkájukat végezni.

A Cross Body Method – Beauty Treatment Testkezelési képzésünk, az esztétikai testkezelési képzés, amelynek felépítést és előnyeit részletesen is megismerheti a következő menüpontokban.