Pilates Stúdió Budapest

Pilates Stúdió:

A Cross Body Method Pilates Stúdió Budapest 12. kerületében található. A stúdió modern kialakítású, igényes anyagokkal és eszközökkel felszerelt edzőterem. Nagytermünk hatalmas tükrökkel felszerelt, így biztosan mindenki jól látja a mozdulatait, ami elengedhetetlen a pontos és helyes pilates gyakorlatok kivitelezéséhez.

A pilates stúdió eszközös felszereltsége egyedülálló: kézi eszközökön túl, gépes felszereltségünk is van. Ez utóbbiból a legkülönlegesebb a springboard, ami falra szerelt rugós eszköz, a lehetőségét tárházát biztosítja az edzésre. Az alsótest, felsőtest, has egyaránt kiválóan megdolgoztatható az eszközzel. Különböző nehézségű rugóknak köszönhetően a férfiak számára is nagyszerű edzési lehetőség.

Orbit eszközünk teljesen egyedülálló hazánkban. Ezzel a guruló szerkezettel olyan különleges edzésprogramban lesz része vendégeinknek, amit eddig még nem tapasztaltak. Olyan izomzatot mozgat át, amelyet ritkán, vagy soha nem használunk.

Természetesen az elmaradhatatlan pilates karika, pilates henger is megtalálható budapesti stúdiónkban. Ezekkel az eszközökkel bármelyik óratípust színesíteni, nehezíteni tudjuk, vagy éppen a pontosabb kivitelezést segítik.

Elmaradhatatlan eszköz a gumiszalag, a kislabda, nagylabda és súlylabda, amellyel még több pilates gyakorlat modifikáció végezhető el.

Cardio és balettel vegyített pilates óránk egyik kedvenc eszköze a dynarso, amely labilis helyzetet teremt, ezáltal még jobban összpontosítani kell a gyakorlat kivitelezésére, különben az ember ledől az eszközről.

Pilates edzőink szakképzettek, pilates képesítésük mellett sporttudományi vagy gyógytornász diplomával is rendelkeznek, így pontosan tudják melyik izmot hogyan lehet jól és helyesen megdolgoztatni.

Pilates Stúdió elhelyezkedése:

Cím: 1125, Budapest, Nógrádi u. 4.

Bejelentkezés:

Az óráink, kezeléseink időpontját az Önök igényeihez alakítjuk. A megfelelő időpont kiválasztásához, kérjük keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken.

Telefon: 30 846 70 45
Weboldal: www.pilates-gyogytorna.hu

Órarend: http://pilates-gyogytorna.hu/pilates/orarend/

E-mail: pilatesgyogytorna@gmail.com

Az órák, kezelések lemondása díjmentesen az időpont előtt 24 órával lehetséges, egyéb esetben az alkalom levonásra kerül.