Pilates edzői képzés

Cross Body Pilates edzőképzés:

A képzés sokkal több, mint egy pilates edzőioktatás, hiszen Magyarországon egyedülálló módon, az új irányzatokat és mozgásformákat is bemutatjuk.  Ezáltal tudjuk biztosítani a leendő oktatóink számára, hogy valóban újdonságokat, újszerű elemeket mutassanak be óráikon.

A folyamatos megújulásnak köszönhetően fenntartani, sőt bővíteni tudják a klientúrát, hiszen az órák nem lesznek sablonosak vagy bármelyik oktató által bemutathatóak. Az oktató képzésünkön a klasszikus pilates órákon jóval túlmutató óraformákat ismerhetnek meg a résztvevők: többek között az intenzívebb, cardioval vegyített pilates óraformát (cardiolates), a jógával vegyített pilates óraformát (jogalates), vagy a balettal vegyített pilates óraformát is megismerik tanulóink (balletcore). A Cross Body edzésmódszerben az izometriás, izotóniás és cardio-vasculáris élettani hatások ötvöződnek, ami egy teljesen új pilates alapú edzésmódszert eredményezett.

Kiknek szól az edzőképzés?

Képzésünkre azokat az igényes oktatókat keressük, akik többet szeretnének, mint egy pilates edzői képzés, a “tökéletes szolgáltatás” módszerét keresik, és megfogalmazódott bennük az az igény, hogy nem elég jó szakembernek lenni, de egy szolgáltatást el is kell tudni adni, valamint a különböző megrendelők különböző igényeire kell tudni szabni, ami persze komoly szakmai hozzáértést kíván.

Mi a képzés célja?

Célunk, olyan pilates edző szakemberek képzése akik nemcsak tisztában vannak a módszer lényegével és pontos anatómiai elveivel, illetve tökéletes feladat végrehajtásával, de tisztában vannak a kliensekkel való kapcsolattartással is, konfliktus kezeléssel, eladásösztönzéssel. Ezáltal a képzett tanárok képesek lesznek a saját klientúrájuk megszerzésére és megtartására, akár bővítésére, amely hosszú távú biztos megélhetést biztosít számunkra.

Képzés felépítése:

Bővebb információt talál a képzés felépítéséről az árakról és a vezető trénerről a http://pilates-gyogytorna.hu/kepzes/mit-jelent-a-cross-body-method/ weboldalon.

Miért érdemes a Cross Body pilates oktató képzést választani?

  • Magasan képzett, diplomás, 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező oktató.
  • Magyar nyelvű képzés
  • Saját fejlesztésű magyar nyelvű tankönyvvel.
  • Többlépcsős képzési rendszer.
  • Rugalmas képzési időbeosztás.
  • Részletesen kitérünk az anatómiai alapokra, az új kutatásokon alapuló fejlesztésekre, az elvekre és szabályokra, kritériumokra.
  • Talaj és eszközös Pilates gyakorlatokat, valamint új óraformákat ismerhetnek meg a résztvevők, kezdő, középhaladó és haladó szinten.
  • A program során megtanítjuk a résztvevőket az adott szint teljes feladat soraira, azok modifikációira.
  • A szakmai tudás mellett a klientúra kialakításának és megtartásának módszerét is megtanítjuk a résztvevőknek
  • Felnőttképzési nyilvántartási számmal ellátott tanúsítványt állítunk ki a résztvevőknek a képzés sikertes elvégzése esetén.